By Esther Photography

 

Even voorstellen

 

Welkom op mijn website!

Ik ben Esther, 43 jaar, getrouwd met Stephan en samen wonen we met onze 2 puberjongens Alexander en Jeroen in Baarle-Nassau. Verder hebben we nog honden, katten, mini-varkens en kippen. Kortom, een gezellig huishouden!

Sinds mijn kinderjaren zie ik alles zoals ik door een lens kijk. Toen ik door de diagnose posttraumatische dystrofie dan ook mijn werk als juridisch secretaresse niet meer kon doen, was de volgende stap logisch dat ik mijn fotografie verder zou gaan ontwikkelen tot professioneel fotograaf. Toch heeft het nog een aantal jaren geduurd voordat ik de grote stap durfde te zetten om mij in te schrijven bij de KvK. Dit is uiteindelijk gebeurd op 11 juli 2013. 

En wat heb ik al veel leuke mensen ontmoet en bijzondere reportages mogen maken! En wat ben ik blij dat ik mij bij Project Zenna mocht aansluiten! Het is zoo leuk om senioren even in het zonnetje te mogen zetten. Het fotograferen van kinderen met dieren is een grote passie van mij. Zo puur en ongedwongen zoals ze met elkaar omgaan. Dat is echt super om vast te leggen. Als u met uw kind en/of huisdier voor een reportage komt en ze hebben hun dag niet, dan maken we gewoon een nieuwe afspraak. Een reportage moet leuk zijn en geen verplichting :-)

Indien u bepaalde ideeën en wensen heeft voor een reportage, kunt u altijd contact met mij opnemen voor de mogelijkheden.

Ik hoop u binnenkort te mogen ontmoeten in mijn studio aan huis of op locatie voor een reportage. Tevens heb ik een pop-up studio in Breukelen bij Lilly's Ink, tattoo- en piercingstudio. U kunt met mij daar op een zaterdag afspreken. 

Liefs,

EstherStuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee